Yöpöytä Kaarne, pari; sängyn molemmille puolille

Yöpöydät molemmin puolin esim. parivuodetta. Molemmat pöydät on tehty samasta aihiosta, joten puun syykuviot ja sävyt ovat mahdollisimman lähellä toisiaan.

(Lisää tuotekuvia löydät kohdasta "Yöpöytä sängyn oikealle puolelle"!)

Seinään kiinnitettävä yöpöytä. Materiaali koivu, pintakäsittelynä lakka, öljy ja vaha. Pöytä on tehty valikoidusta koivusta ja kulman koristeellinen avosinkkaliitos on tehty perinteisin menetelmin -sahalla ja taltalla.

  • Mitat n. 420 x 280 x 175 mm, kannen ja sivuseinän paksuus 19 mm. Vetolaatikon sisämitat n. 196 x 107 x 40 mm.
  • Yöpöytä on käsitelty kasvispohjaisella öljyllä ja ulkopinnat lakalla. Pintaa suojaa myös vahakerros Liberon Antiikkivaha (carnauba- ja mehiläisvahan yhdistelmä). Vahakerros on mahdollista uusia aika-ajoin vastaavalla vahalla.
  • Seinäkiinnitys toteutuu mukana toimitettavan kiinnityslistan avulla. Kiinnityslista ruuvataan seinään halutulle korkeudelle (esim. niin, että asennuslistan sängyn puoleinen yläkulma mitoitetaan 10 cm sängyn yläpinnan yläpuolelle ja samana verran sängyn reunan ulkopuolelle. Pöytä painetaan tämän jälkeen suoraa ylhäältä asennuslistan yläpinnan tappeihin. Yöpöydän kansi tulee paksuutensa verran, n. 19 mm asennuslistan reunan yläpuolelle ja vastaavasti saman verran sivusuunnassa). Asennuslistassa on kaksi 4 mm:n reikää uppokantaisille ruuveille.
370,00 €